مدیرعامل شرکت مایعسازی گاز ایران گفت: بهمنظور صیانت از منافع سهامداران با تلاشهای مؤثر یک سال گذشته و تدابیر و راهبری ویژه و بستن ۷ پرونده قضایی، یکهزار میلیارد تومان از داراییهای ارزشمند شرکت که بهصورت قطعی از مالکیت شرکت خارج شده بود، به شرکت ایران الانجی بازگشت.
به گزارش شانا بهنقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، محمد ایمانی، مدیرعامل شرکت مایعسازی گاز ایران و مشاور راهبردی صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت، در حاشیه نشست شورای عالی پروژههای این صندوق گفت: در دولت سیزدهم با سیاستهای کارآمد وزارت نفت و تدابیر گروه اقتصادی صندوقها، رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری، ارتقای عملکرد اقتصادی و افزایش بازدهی داراییها، فعالسازی پروژههای نیمهتمام و فعالسازی سرمایهگذاریهای راکد در اولویت قرار گرفت. در همین چارچوب، تعیینتکلیف مسائل سنواتی شرکتها و عبور از موانع داخلی، صیانت از داراییها، ساماندهی پیمانها، وصول مطالبات، ارتقای شفافیت، مبارزه با مفاسد (بهخصوص تعیینتکلیف پروندههای حقوقی سنواتی) در فهرست برنامهها گنجانده شد.
وی افزود: در شرکت ایران الانجی با توجه به اهمیت این مگاپروژه در عرصه ملی، اقتصاد طرح بازنگری شد و همزمان با فعالسازی مباحث فنی و پیمانکاری پروژه ملی ایران الانجی، پرونده حقوقی مهمی از سوی گروه حقوقی و فنی شرکت پیگیری شد؛ ازاینرو بهتازگی با کوششی نزدیک به یک سال، یکی از پروندههای مهم حقوقی با موفقیت بسته شد و دارایی ارزشمندی به میزان یکهزار میلیارد تومان به شرکت ایران الانجی بازگشت.
مدیرعامل شرکت مایعسازی گاز ایران تصریح کرد: پرونده یادشده از همان بدو خرید ساختمان مرکزی شرکت تشکیل شده بود و نزدیک به ۱۷ سال جریان داشت و در مقاطع زمانی مختلف تنها پیگیریهایی بهصورت موقت، بدون دستیابی به نتیجه مشخص انجام شده بود و هزینههای شرکت در این زمینه ثمر نداشت. با ابطال اسناد مالکیت در آخرین مرحله، طرف مقابل ما دادخواست خلع ید علیه شرکت نسبت به ساختمان مرکزی را داده بود.
ایمانی بیان کرد: بهدلیل امر مختومه قضایی، برای شرکت محدودیت و تنگنا ایجاد شد که با تدابیر ابلاغی گروه اقتصادی صندوقها و تلاشهای هیئتمدیره و بهکارگیری گروه وکلای مجرب، موضوع پرونده در مدتزمان کمتر از یک سال با ابقای اسناد مالکیت و رفع همه ادعاها علیه شرکت، به سود شرکت پایان یافت.